Afhalen / Afhaaltijden



Afhalen

Indien u tijdens het bestellen heeft gekozen voor afhalen dan krijgt u bericht zodra de bestelling klaar ligt. U kunt na dit bericht hieronder bekijken op welke dagen/tijdstippen afhalen mogelijk is.

BRANDEVOORT: woont u in de wijk Helmond Brandevoort? Bij een bestelwaarde van min. 15 euro is het op verzoek mogelijk om zonder extra kosten een bestelling bij u thuis af te geven.

LET OP: Indien een bestelling na 2 weken nog niet afgehaald is dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.


Afhaallocatie

Door WEGWERKZAAMHEDEN zijn we op dit moment wat lastiger te bereiken. We zijn te bereiken via Tongelresestraat en via de Rondweg. Daarna de Kanaaldijk Zuid in rijden en rechtsaf (vanaf Tongelresestraat) of linksaf (vanaf Rondweg) de Breitnerstraat in. Het verlengde van de Breitnerstraat is de Lucas Gasselstraat. We zijn te vinden in het bedrijfsverzamelgebouw in de bocht, aan de rechterkant. De afhaalbalie is ondergebracht bij het bedrijf Hilox, precies in het midden van het bedrijfsverzamelgebouw.

Onze afhaallocatie is gevestigd op Lucas Gasselstraat 23, 5611ST in Eindhoven in "Gebouw U". Dit is het grijze bedrijfsverzamelgebouw op de hoek Breitnerstraat/van Cortenbachstraat/Lucas Gasselstraat, tegenover Bovag autobedrijf "My Car".

Zie hieronder bij de afhaaltijden waar u uw bestelling af kan halen.

LET OP: op deze locatie is losse verkoop NIET mogelijk. Het is een afhaalpunt dus alleen vooraf bestelde artikelen kunnen er afgehaald worden.


Afhaaltijden

Hieronder vindt u de afhaaltijden voor de komende dagen. Deze afhaaltijden zullen soms ruimer worden naarmate de datum dichterbij komt.

TIP: kijk vlak voordat u langs wil komen nog even op deze pagina! In een uitzonderlijk geval kan het zo zijn dat een afhaalmoment wat ons betreft toch niet door kan gaan.

De komende dagen zijn de afhaaltijden als volgt:

maandag 14 oktober tussen 14 en 16 uur
dinsdag 15 oktober tussen 14.30 en 16 uur
woensdag 16 oktober tussen 15 en 16 uur
donderdag 17 oktober tussen 14.30 en 16 uur
vrijdag 18 oktober helaas niet


Onze afhaalbalie is ondergebracht bij het bedrijf Hilox.