Afhalen / AfhaaltijdenAfhalen

Indien u tijdens het bestellen heeft gekozen voor afhalen dan krijgt u bericht zodra de bestelling klaar ligt. U kunt na dit bericht hieronder bekijken op welke dagen/tijdstippen afhalen mogelijk is.

BRANDEVOORT: woont u in de wijk Helmond Brandevoort? Bij een bestelwaarde van min. 20 euro is het op verzoek mogelijk om zonder extra kosten een bestelling bij u thuis af te geven.

LET OP: Indien een bestelling na 2 weken nog niet afgehaald is dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.


Afhaallocatie

Onze afhaallocatie is gevestigd op Lucas Gasselstraat 23, 5611ST in Eindhoven in "Gebouw U". Dit is het grijze bedrijfsverzamelgebouw op de hoek Breitnerstraat/van Cortenbachstraat/Lucas Gasselstraat, tegenover "Van Enckevort".

Zie hieronder bij de afhaaltijden waar u uw bestelling af kan halen.

LET OP: op deze locatie is losse verkoop NIET mogelijk. Het is een afhaalpunt dus alleen vooraf bestelde artikelen kunnen er afgehaald worden.


Afhaaltijden

Hieronder vindt u de afhaaltijden voor de komende dagen. Deze afhaaltijden zullen soms ruimer worden naarmate de datum dichterbij komt.

TIP: kijk vlak voordat u langs wil komen nog even op deze pagina! In een uitzonderlijk geval kan het zo zijn dat een afhaalmoment wat ons betreft toch niet door kan gaan.

De komende dagen zijn de afhaaltijden als volgt:

maandag 23 april tussen 11 en 14 uur
dinsdag 24 april tussen 10 en 12.30 uur en ook tussen 13 en 14 uur
woensdag 25 april tussen 10 en 12.15 uur
donderdag 26 april tussen 10 en 12.15 uur
vrijdag 27 april (Koningsdag) helaas niet
zaterdag 28 april tussen 10.30 en 12 uur