LEGO Boost 17101 Creatieve Gereedschapskist

placeholder

LEGO Boost 17101 Creatieve Gereedschapskist

LEGO Boost 17101 Creatieve Gereedschapskist

Out of stock

Availability: Uitverkocht Categorie:

Beschrijving

Met de geweldige LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist kun je jouw LEGO bouwervaring uitbreiden en naar een hoger niveau tillen! Deze set bevat ruim 840 LEGO onderdelen in coole kleuren waarmee je interactieve, gemotoriseerde robots kunt bouwen en coderen.

LEGO BOOST heeft een sensor voor het waarnemen van afstand, beweging en kleur. De Move Hub werkt middels een Bluetooth Low Energy (BLE) verbinding en heeft 2 gecodeerde motoren, een interne kantelsensor, een activeringsknop en verlichting.

Codeer Vernie de Robot
Zet Vernie, jouw eigen robotvriend die kan praten, in elkaar en bouw hem precies zoals jij wilt! Je kunt zijn gedrag coderen en leuke activiteiten uitvoeren met de inbegrepen speelmat. Wanneer je tegen Vernie de Robot praat zal hij met gezichtsuitdrukkingen reageren die zijn humeur uitbeelden.

Met zijn grote rupsbanden kan Vernie de Robot met verschillende snelheden in alle richtingen bewegen. Daarnaast kan Vernie ook afstanden inschatten, gebaren met zijn handen maken en accessoires vastpakken en meenemen. Vanaf de schieter op zijn schouder kun je pijltjes afvuren op het bijbehorende doel! Je kunt het veermechanisme van de schieter activeren door Vernies hoofd rond te draaien.

Voor LEGO BOOST zijn 6 AAA batterijen nodig, welke niet zijn inbegrepen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “LEGO Boost 17101 Creatieve Gereedschapskist” te beoordelen