LEGO® Minecraft 21162 Het Taiga vontuur

-15%
21162
21162 1

LEGO® Minecraft 21162 Het Taiga vontuur

Deze leuke LEGO® set met Minecraft™ functies en figuren die spelers kunnen bouwen en aanpassen, moedigt kinderen aan om achter de computer vandaan te komen en Minecraft actie in de echte wereld te beleven! Kinderen bouwen hun eigen avonturen met 4 favoriete Minecraft personages! Geef de creativiteit van kinderen alle ruimte met Steve, een skelet, een wolf en een vos die nieuw is vanaf januari 2020. Er zijn besneeuwde bergtoppen om te beklimmen, rode bessen om te eten en een kampvuur om warm te blijven terwijl kinderen kostbaar erts op de ijskoude Taiga gaan delven. Maar al snel belemmeren actie en avonturen de plannen!

LEGO® Minecraft 21162 Het Taiga vontuur

 8,50

Out of stock

 8,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 21162 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze leuke LEGO® set met Minecraft™ functies en figuren die spelers kunnen bouwen en aanpassen, moedigt kinderen aan om achter de computer vandaan te komen en Minecraft actie in de echte wereld te beleven! Kinderen bouwen hun eigen avonturen met 4 favoriete Minecraft personages!

Geef de creativiteit van kinderen alle ruimte met Steve, een skelet, een wolf en een vos die nieuw is vanaf januari 2020. Er zijn besneeuwde bergtoppen om te beklimmen, rode bessen om te eten en een kampvuur om warm te blijven terwijl kinderen kostbaar erts op de ijskoude Taiga gaan delven. Maar al snel belemmeren actie en avonturen de plannen!

Extra informatie

Leeftijden

7+

Stenen

74

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “LEGO® Minecraft 21162 Het Taiga vontuur” te beoordelen


Featured Products

Best beoordeeld

You've just added this product to the cart: