Betalen

iDEAL (via Buckaroo)
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor aan hoeft te melden.
Treden er problemen op tijdens het betalen met iDEAL? Wellicht is er een storing bij uw bank, dit kunt u nakijken op de website van uw bank.

Paypal
U betaalt met uw eigen creditcard of bankrekening via uw eigen paypal-account. Voor het betalen via Paypal wordt 4% betalingskosten in rekening gebracht.

Vooruitbetaling
U maakt het bedrag over op rekeningnummer: NL16 RABO 0159 5643 79 t.n.v. ’t Blokjeshuis, met vermelding van het bestelnummer. Na ontvangst van de betaling zal de verzending plaats vinden.
Voor betaling vanuit het buitenland heeft u meestal de BIC nodig. De BIC is RABONL2U.

Prijsstelling
Alle vermelde artikelprijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele betalings- en verzendkosten. Bij een aantal artikelen staat een kortingspercentage. Op onze website betekent dit hoeveel u bespaart ten opzichte van de LEGO adviesprijs. De doorgestreepte prijs is de LEGO adviesprijs, de lagere prijs ernaast is onze prijs.

Voor informatie over de bezorging verwijzen wij u graag door naar de pagina Verzenden.